Partnermøde i Liepaja, Letland

Den 12. til den 14. september 2018 deltog vi i partnermøde i Liepaja i Letland. Mødets hovedfokus var at få afsluttet alle slutprodukter, så de kunne præsenteres på afslutningskonferencen i slutningen af november – og at få planlagt denne konference. Vi var i et konferencelokale på et hotel, der var smukt beliggende ned til den kanal, der fører ind til Liepaja sø.

Som en del af mødet besøgte vi et mikroprojekt beliggende lidt udenfor Liepaja på et landsted, hvor en af brugerne havde indrettet en mellemting mellem et museum og et udendørs galleri med gamle effekter, hovedsagelig fra sovjettiden og udsmykket med genbrugsmaterialer. Herudover dyrkede han blomster:Liepaja, blomstermakr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close