Workshop om den organisatoriske håndbog

Den 26 juni deltog Gundi Johannsen og Anette Nielsen i en workshop sammen med flere andre partnere om udvikling af det Organisatoriske Landkort. Det blev en arbejdsom og inspirerende dag. Monica, der har ansvaret for udarbejdelsen af det organisatoriske landkort havde fået en ekstern partner til at stå for processen.

Landkortet ser ud til at ende op med at blive en udvidet guide til primært ledere af  organisationer, der arbejder med udsatte grupper til at gennemføre forandringsprocesser i retning af at arbejde mere empowermentorienteret.

Vi følger processen med spænding

Anette Nielsen, anni@ucsyd.dk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close